Menu

Boost je huid met:

Beautylines HyaLips

Het Beautyline Hyalips Serum bevat hoog geconcentreerd hyaluronzuur gecombineerd met andere hoogwaardige werkingsstoffen zoals bv. cafeïne en argireline. Hoog en laag molecuulgewicht aan hyaluronzuur verzorgt uw lippenzone optimaal met vochtigheid. Cafeïne zorgt voor uw doorbloeding en argireline vermindert de diepte van de rimpels van de lippenzone. Bewezen tot 50%. Door de combinatie van Hyalips en de Dermaroller krijgt u prachtige natuurlijke volle lippen – bijna door een chirurg “gecreëerd”! Het Beautyline Hyalips Serum is het resultaat van aanhoudend onderzoek door het Beautylines Team. Zonder nazicht op een kortstondige trend in de cosmetica hebben wij wetenschappelijke bevindingen consequent in al onze producten omgezet. De werking van ieder componenten en ingrediënt wordt op moleculair vlak getest. Getest door talrijke gebruikers en ook bevestigd.

Beautylines Hyaluron Boost

Beautylines Hyaluron Power Booster Argireline® Botox-like ingrediënt. Argireline®, het resultaat is dat de gezichtsuitdrukkingen aanzienlijk worden verlicht plus is het één van de meest effectieve actieve ingrediënten tegen rimpels. Het lijkt niet alsof je een masker draagt, integendeel, het gelaat is ontspannen en natuurlijk verjongd! Hyadisine® is afkomstig van micro-organismen die leven op schelpen in Bretagne, deze organismen beschermen de schelpen wanneer ze door laagtij uitgedroogd dreigen te worden. Deze stoffen werken op een gelijkaardige manier als hyaluronzuur en absorberen nog meer water. Hyadisine® is daarom samen met de andere ingrediënten een uitstekende moisturiser en werkt effectief tegen rimpels veroorzaakt door droogte. Caffeine heeft een verstevigend effect dat met succes de Hyaluron Power Booster behandeling afrondt. Helpt weefselvocht te elimineren, wat leidt tot een vermindering van milde zwelling, bijvoorbeeld rond het ooggebied.Beautylines Hyaluron Power Booster bevat een hoge kwaliteit moleculair ingekapseld Hyaluron. De huid krijgt meer volume en de precieze hoeveelheid vocht. Door de combinatie van hoog en laagmoleculair Hyaluron, werkt het algeheel aan zowel de oppervlakkige als diepere lagen van de huid. Onze Hyaluron zorgt ervoor dat er een evenwichtige hoeveelheid vocht en zorgt voor positieve, lange-termijn effecten. De Beautylines Hyaluron Power Booster wordt snel geabsorbeerd dankzij zijn speciale formule. Dit product geeft uw huid alles wat het nodig heeft - Anti-Ageing kan niet eenvoudiger en effectiever zijn. U kan het serum gebruiken onder uw normale verzorgingsproducten. De effecten van het verbeteren van vochtgehalte in uw huid, vermindering van de diepte van rimpels, gezonde rooskleurig teint, nieuwe verjongde en levendig uitziende huid zijn duidelijk en kunnen snel waargenomen worden.
 

Beautylines HyaWimperserum

Beautyline wimperserum is een innoverende werkzaam stofcomplex en ondersteunt de natuurlijke groei van de wimpers. Breng het beautyline wimperserum zoals een eyeliner eenmaal per dag aan, bij voorkeur ’s avonds na reiniging van de ogen. Aanbrengen aan de wimpers zoals op de afbeelding. Een penseelstreek is voldoende. Het beautyline wimperserum even laten inwerken. Nadien kunt u de gewoonlijke verzorgingsproducten aanbrengen. Indien u een allergische reactie vertoont op één van de ingrediënten, dient u met de behandeling te stoppen. Aan het begin van de behandeling kan het soms tot irritatie van de huid komen. Onderbreek de behandeling voor een dag, daarna verdwijnen meestal de symptomen. Indien niet, dient u de behandeling stop te zetten. Niet aanbrengen indien u een oog of ooglid wonden hebt. Wij leggen duidelijk nadruk op dat beautyline wimperserum niet dient tegen haaruitval of voor het stimuleren van de haargroei.  

Beautylines HyaDrink

Hoogmoleculaire hyaluronzuur gecombineerd met een specifieke voedingsstof complex en granaatappel. De bevatte microvoedingsstoffen zorgen voor een behoud van een normale huid, nagels en haar. Het beschermt de cellen voor oxidatieve stress
  • Hoogmoleculair hyaluronzuur
  • Veganistisch recept
  • Vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma’s en zoetstoffen
  • Afgerond met een luchtig extract van granaatappel
  • Geproduceerd in Duitsland
De bevatte hyaluronzuur is op plantaardige basis biotechnologisch geproduceerd. Aanbeveling: dagelijks 10 ml met bijgevoegd maatbeker. Dagelijkse dosis (10ml) bevatten…Voedingswaarde voor 10 ml, Vet, Koolhydraten, Suiker, Eiwit