Menu

In ons instituut te Brasschaat kun je deze nieuwe Quartz Spa producten komen ontdekken & genieten van een massage die precies bij jou past.

Stefaan en Sarah hebben een grote passie voor welzijn. Deze passie dragen zij graag over op anderen door middel van massage. Zij hebben zich laten verleiden door de producten van Quartz Spa want deze producten tillen de behandeling op een hoger niveau omdat ze zo puur, intens, en diep inwerken op het lichaam. Stefaan en Sarah laten je intens genieten van de 3 werelden van Quartz Spa.
Ontdek het nu!

Happiness - Hope - Energise

MASSAGES:

Op onze unieke wellness tafel verandert uw Quartz Spa massage in een onvergetelijke ervaring. U ligt op verwarmd kasteelgrind, deze kracht van de natuur zorgt voor een heerlijke comfortabele ligging, maximale ontspanning in spieren en gewrichten en verbeterde bloedcirculatie. Warmte, kleurtherapie, stomen en trilfunctie versterken de werking van de behandeling.

HAPPINESS:

Pure zesty sunshine

Happiness Blend by Quartz Spa is een verfrissende, spraakmakende aromatherapie blend met de meest geestverrijkende elementen uit onze natuur. Deze mix is het ideale huwelijk tussen de vitaminerijke inhoud van Sweet Orange, Grapefruit en Lemon enerzijds en het aards karakter van Geranium en Sandalwood anderzijds. Het resultaat is een werkelijk weelderige euforische mix die je innerlijke vreugde helpt uit te stralen als de geur van een bloem.

HOPE:

Bewitching and luxurious

Quartz Spa Hope Blend is een sensationele combinatie van pittige, zoete en opbeurende oliƫn die een gevoel van gelukzalige, betoverende luxe opwekt. Deze aromatherapie blend combineert vertrouwde geuren zoals vanille en munt met de meer exotische charmes van Sweet Orange, Petit Grain en Ylang Ylang. Dit resulteert in een verkwikkend gevoel dat uw geest verheft en uw zintuigen prikkelt.

ENERGISE:

Free your mind and body

Energise by Quartz Spa is een revitaliserende aromatherapie mix die de lichaamszuiverende en opwekkende eigenschappen van Juniper, Grapefruit en Lemon combineert met de zuiverende frisheid van Clary Sage, Bay Laurel en Patchouli. Het zorgt voor geestelijke ontspanning, ontgifting van uw lichaam en emotioneel evenwicht.