Menu
 

Wie zijn wij: Crystal Clear ‘the Beauty of Science’!

Schitterend dat u de tijd neemt om onze hightech schoonheidsbehandelingen en huidverzorgingsproducten te leren kennen. Crystal Clear Skincare is sinds 1995 één van de wereldleiders in de hoogtechnologische schoonheidsindustrie en werd in wereld gezet door Sharon Hilditch, managing director van Crystal Clear Skincare UK vandaag. In de Benelux zijn we actief sinds 2003. Mede dankzij het grote enthousiasme van de vele BV’s hebben alle Crystal Clear Skincare behandelingen hun naamsbekendheid gekregen als ‘Beauty treatment to the stars’.

Iedereen is een ster voor ons en elke “ster” verdient het om de best mogelijke huidverzorging te krijgen. Hebt u een complexe huid of bent u herstellend van brandwonden? Wij bieden u de meest persoonlijke en passende oplossing. Crystal Clear Skincare is een vaste waarde binnen de professionele schoonheidsindustrie, dankzij de verbluffende en onmiddellijk zichtbare resultaten die u steeds weer opnieuw zullen verbazen!

Ons vak is onze passie! Wil je zelf met het Crystal Clear Skincare concept aan de slag gaan, voeling blijven houden met de eindklanten,… elke dag actief zijn in de praktijk? Bent u even gedreven als wij, is kwaliteit en werkelijke aandacht voor uw klant een ‘must’, dan bent u bij ons aan het goede adres. U krijgt van ons een intens, uitgebreid opleidingstraject en kan elk moment op onze steun rekenen. Practice what you preach en verdien een Quality-Label van Crystal Clear Skincare!

Geniet van uw virtuele wandeling door onze website.
Kan ik u daarbij persoonlijk van dienst zijn, dan hoor ik graag van u.

Stralende groet, Diana